Nederlands

Print pagina

VDL Apparatenbouw

VDL Apparatenbouw heeft haar sterke reputatie vooral te danken aan haar brede en flexibele inzetbaarheid. Wij kunnen optreden als main-supplier voor zowel eenvoudige als complexe producten. We verzorgen het totale proces vanaf ontwikkeling en prototyping tot en met inkoop, productie, testen, verpakking en verzending.  

Door een hecht samenwerkingsverband met diverse partners kunnen we complete mechatronische systemen ontwikkelen en leveren op hoog niveau. Elke opdrachtgever profiteert van het feit dat wij onderdeel zijn van de sterke VDL Groep en de beschikking heeft over de daarin verzamelde expertise en mogelijkheden. Dit verhoogt de snelheid en flexibiliteit van werken.

De kracht van VDLApparatenbouw is, dat we altijd net iets verder denken. We onderzoeken elk vraagstuk tot in detail. Zijn de materialen en technieken juist gekozen? Wie kan de materialen leveren met de gewenste leverbetrouwbaarheid? Tegen welke scherpe prijzen? Kunnen de elektronica en mechanische delen nog geoptimaliseerd worden? Hoe richten we de assemblage in voor een optimale doorlooptijd tegen de laagst mogelijke kosten? In veel gevallen ontwikkelen we samen met de opdrachtgever een prototype en nulserie. Dat geeft u zekerheid dat we op de meest economische wijze voor u produceren.

Ons complete team stuurt op een minimale doorlooptijd van uw product en een scherpe kostprijs. Daarom zetten we in op een perfecte productievoorbereiding waarbij de nadruk ligt op maakbare oplossingen. Daarnaast zijn we bijzonder zorgvuldig in de selectie van leveranciers. Wij hebben een wereldwijd netwerk van toeleveranciers opgebouwd waar we inmiddels veel ervaring mee hebben.

Op het niveau van kwaliteit maken we geen verschil tussen subassemblages en eindproducten. Altijd willen we de kwaliteit van het product op het door ons gewenste, hoge niveau waarborgen. Onze kwaliteitsnormen zijn verankerd in alle delen van het proces dat loopt van ontwikkeling en inkoop tot en met de nazorg.

Inkoop en ketenregie zijn essentiële onderdelen van ons eigen productie-besturingssysteem. Ook het op voorraad houden van gereed product is hierin opgenomen. Daaruit leveren we op afroep. Het is immers ook in ons belang dat uw productie doorgaat.

VDL Apparatenbouw in het kort:
Value engineering
Inkoop en ketenregie
Prototyping
Logistiek
Assemblage en testen
Verpakking en verzending
Mechanische en elektronische knowhow
Projectmanagement
Turn-key projecten
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Snel en flexibel
Kwaliteitsborging